Nasza ofertaNasza oferta

« powrót

M±ka pszenna typ 450
Tortowa

Warto¶æ od¿ywcza 100g
  • bia³ko: 9,0g
  • t³uszcz: 1,0g
  • wêglowodany przyswajalne: 75,0g
Warto¶æ energetyczna 100g
1444kJ / 345kcal

Masa netto przy wilgotno¶ci 15,3%: 4,5kg
Warto wiedzieæ
  • Ciasta tortowe kroimy cienkim i ostrym no¿em ogrzanym w gor±cej wodzie.
  • Tort najlepiej przygotowaæ z biszkoptu upieczonego dzieñ wcze¶niej.
  • Zanim polukrujemy tort nale¿y zetrzeæ z powierzchni biszkoptu tart± bu³kê, któr± by³a posypana tortownica.
    Lukier i kremy lepiej trzymaj± siê g³adkiej powierzchni.

Polityka prywatnoÅ›ci,   liczba odwiedzin:
© 2023 ZMP Józef BryÅ‚a, Projekt i wykonanie: Net Partners