Nasza oferta
« powrót
M±ka pszenna typ 450
Warto¶æ od¿ywcza 100g
Masa netto przy wilgotno¶ci 15,3%: 4,5kg
M±ka pszenna typ 450
Tortowa
Warto¶æ od¿ywcza 100g
- bia³ko: 9,0g
- t³uszcz: 1,0g
- wêglowodany przyswajalne: 75,0g
1444kJ / 345kcal
Masa netto przy wilgotno¶ci 15,3%: 4,5kg


- Ciasta tortowe kroimy cienkim i ostrym no¿em ogrzanym w gor±cej wodzie.
- Tort najlepiej przygotowaæ z biszkoptu upieczonego dzieñ wcze¶niej.
-
Zanim polukrujemy tort nale¿y zetrzeæ z powierzchni biszkoptu tart±
bu³kê, któr± by³a posypana tortownica.
Lukier i kremy lepiej trzymaj± siê g³adkiej powierzchni.